Posted on

Er zijn verschillende situaties te bedenken, waarbij het gebruik van een broyeur het overwegen waard kan zijn. In dit artikel zetten we drie van deze situaties voor je op een rijtje! Heb jij momenteel al een broyeur in huis? Of ga je binnenkort verhuizen? Check dan van tevoren wat de staat is van de broyeur. Als je de staat van de woning niet vertrouwd of de woning ouder is dan 20 jaar wordt het aangeraden om een bouwtechnische keuring uit te voeren.  Hier vind je meer informatie over het uitvoeren van een bouwkundig rapport. Voor de installatie van een broyeur kan de hulp van een loodgieter wenselijk zijn. Het is belangrijk om de broyeur op de juiste wijze aan te sluiten, om te voorkomen dat er lekkages ontstaan.

#1: een toilet in een kelder aansluiten

Met een broyeur is het mogelijk om afvalwater omhoog te pompen. Doordat leidingen vaak via de begane grond lopen, moet het afvalwater vanuit de kelder naar de afvoerleidingen op de begane grond worden afgevoerd. Een broyeur kan hierbij helpen, doordat deze los van bestaande leidingen staat.

#2: toilet in een tuinhuisje bij je woning

Ook wanneer je een toilet in een tuinhuisje bij je woning wilt kunnen gebruiken, kan het gebruik van een broyeur interessant zijn. Je zal bij je tuinhuisje geen afvoerleidingen tot je beschikking hebben, waardoor het afvalwater uit het toilet op een andere wijze moet worden afgevoerd. De broyeur kan je hierin van dienst zijn!

#3: aansluiten van een toilet in de garage

Vergelijkbaar met het aansluiten van een toilet in een tuinhuisje, is een situatie waarbij je een toilet in de garage of schuur wilt plaatsen. Zeker bij een grote boerderij is het niet ongebruikelijk, dat men een toilet in de schuren plaatst. Zo hoeven medewerkers niet voortdurend naar binnen te gaan voor een sanitaire stop, maar kunnen ze buiten blijven. Ook bij een toilet in de schuur komt een broyeur van pas. De broyeur zorgt voor het afvoeren van het afvalwater.

Tip: je kunt een broyeur tegenwoordig heel eenvoudig online bestellen. Zoals eerder beschreven werd, kun je het onderdeel vervolgens door een loodgieter laten monteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *